Bildelar och tillbehör från BREMBO till lågt pris

Välj ditt fordon

Sök via fordon

  Välj din bil  
eller

Sök via registreringsnummer

Bildelstillverkare brembo

Vi på Mister-Auto har sedan 2008 jobbat för att kunna erbjuda våra kunder det största och bästa bildelsurvalet på nätet. Idag är vi Europas ledande bildelsbutik med 300 000 produktreferenser och vi levererar till över 20 länder. Bland ett stort urval produkter vi erbjuder från olika kända tillverkare, erbjuder vi även bromsdelar från Brembo.

Behöver du nya bromsskivor eller bromsbelägg till din bil? Då kan vi rekommendera dig Brembo-bromsskivor och Brembo-bromsbelägg, kända för hög kvalitet och utmärkt prestanda. På vår sida hittar du nya bromsdelar från Brembo, som passsar just din bil!

Brembo bromsar din bil bäst!

Brembo är en italiensk tillverkare specialiserad i bromsar för bilar och motorcyklar. Brembo fick sin början 1961 då Emilio Bombassei och Italo Breda grundade föregångaren Officine Meccaniche di Sombreno utanför Bergamo. I början handlade det om en liten mekanisk verkstad, men snart skulle företaget ha stora kunder som Alfa Romeo.

1964 är ett viktigt år inom Brembos historia, eftersom det var då man började tillverka de första italienska bromsskivorna. Snart efter detta bestämde man sig för att fokusera sig även på andra delar i bromssystemet och företaget började även bli känt utanför Italien.

Under 70-talet försäkrade Brembo sin plats inom motorcykelindustrin då man började samarbeta med Moto Guzzi och blev associerad med Europas bästa motorcyklar. Dock var den riktiga framgången då Enzo Ferrari frågade ifall företaget skulle vara intressade av att utrusta de mest prestigefyllda bilarna inom Formel 1. Nu blev Brembo den ledande tillverkaren inom motorsporten. Sen dess har otaliga team vunnit mästerskap med hjälp av Brembos pålitliga bromssystem.

80-talet står för Brembo som en period av innovation och utveckling. Sortimentet utvecklades med bromssok gjorda av aluminium, som var en revolutionär produkt både design- och materialmässigt. Den nya bromssoken togs så småningom i använding hos välkända biltillverkare som Porsche, Mercedes-Benz, Lancia, BMW, Nissan och Chrysler. Man bestämde sig även för att utveckla ett skivbromssortiment för industrifordon och Brembo blev leverantören för märken som Iveco, Renault Industrial Vehichles och Mercedes.

Under 2000-talet expanderade Brembo på flera olika fronter. Under expansionen förvärvade Brembo bland annat det brasilianska företaget Alfa Real Minas och kunde däröver utveckla bearbetningen av bromsskivor och monteringen av motorsvänghjul. Utöver att förvärva företag inom fordonsindustrin expanderade Brembo även till nya delar i världen; speciellt Kina och Indien var i fokus.

Idag är Brembo Europas ledande tillverkare inom bromsdelar för bilar och motorcyklar. Tack vare sin kollaboration med kända företag inom bilindustrin och sin erfaranhet inom bilbromsar har Brembo under de senaste åren kunnat börja erbjuda ett mer och mer komplett paket för bromsssystem, för att ge den bästa prestandan, pålitligheten och säkerheten. Utöver de traditionella produkterna, som bromsskivor och bromstrummor, har Brembo utökat sitt urval till ett helt sortiment bromsbelägg, bromsbackar och bromssatser. Även hydrauliska alternativ har lagts till till sortimentet.

Brembo fortsätter sina innovationer och sin expansion runt världen. Sedan början av 2000-talet har man utvecklat kolfiberbromsar som tillför en ännu ökad prestanda och pålitlighet. Bromsarna har främst används i tävlingsbilar, men kommer nu även på den vanliga marknaden. Och nya innovationer kan det väntas från Brembo även i framtiden, för i deras forskningcenter forskas det på sätt att göra bromsningen ännu säkrare och bättre i framtiden!

Köp nya bromsdelar från Brembo till förmånliga priser!

Ifall du söker efter ett pålitligt alternativ för dina nya bromsskivor eller bromsbelägg, så lönar det sig att bekanta sig med vårt urval bromsdelar från Brembo. Har du en Volvo, Volkswagen eller kanske en Peugeot, hos oss hittar du bromsdelar från Brembo till ett stort antal bilmärken!

Hos Mister-Auto hittar du alltid dina bildelar för förmånligaste priset och den bästa kvalitén. Du hittar lätt dina bildelar genom att söka med din bils registernummer. I fall du behöver hjälp med din beställning eller har frågor angående vårt sortiment kan du alltid kontakta vår kundservice!